Marcs

 

Marc sense persiana Duella

Marc sense persiana Duella

Marc standard sense cap tipus de mecanitzat, es pot fabricar amb seccions de gruix de paret des de 55mm. fins a 120mm. i permet adaptar qualsevol tipus de solera escopidor i també porticó exterior.

 

Marc mecanitzat persiana

Marc mecanitzat persiana

Marc estàndard amb mecanitzat per col·locar persiana, la canal estàndard té 20*20mm. es pot fabricar amb seccions de gruix de paret des de 95mm. fins a 120mm.

 

Marc mecanitzat mosquitera

Marc mecanitzat persiana mosquitera

Marc estàndard amb mecanitzat per col·locar mosquitera. la canal estàndard mosquitera té 40*24 mm. es pot fabricar amb seccions de gruix de paret des 95mm. fins 120mm.

 

Marc mecanitzat persiana mosquitera

Marc mecanitzat persiana mosquitera

Marc estàndard amb mecanitzat per col·locar persiana i mosquitera. la canal estàndard mosquitera va mecanitzada pel interior i té 40*24 mm. La canal de persiana mecanitzada pel exterior té 18*22mm. es pot fabricar amb seccions de gruix de paret des de 115mm. fins a 120mm.

 

Marc escopidor SIRIO

El perfil SIRIO és un perfil d'alumini que va col·locat sobre la solera de marc de fusta de qualsevol secció i amb qualsevol tipus de mecanitzat de marc, permet una major de descàrrega d'aigua i un tancament hermètic de la finestra sobre el marc.

Marc escopidor SIRIO finestra 57 Marc escopidor SIRIO finestra 68

 

Marc escopidor ALTANA

El perfil Altana és un perfil d'alumini que va col·locat directament sobre l'obra, sense solera de fusta. Té una amplada de 57mm. i una alçada de 26mm. per a la supressió de barreres arquitectòniques i ens garanteix un tancament hermètic de la finestra-porta balcó. Es pot col·locar amb qualsevol tipus de mecanitzat de marc.

Marc escopidor ALTANA finestra 57 Marc escopidor ALTANA finestra 68

 

Marc-finestra fusta alumini sense persiana

Marc-finestra fusta alumini sense persiana

El perfil de marc estàndard té un gruix paret de fusta + alumini de 75mm. i la secció d'ample del recobriment exterior pot variar entre 96,86,76,66,53 mm. podent adaptar a qualsevol tipus de necessitat.

 

Marc-finestra fusta alumini amb persiana

Marc-finestra fusta alumini amb persiana

El perfil de marc estàndard té un gruix paret de fusta + alumini amb guia de persiana de 115mm. es pot col·locar una guia de persiana reduïda rebaixant el gruix del marc a 105mm. la secció d'ample del recobriment exterior pot variar entre 86,76,66,53 mm. podent adaptar a qualsevol tipus de necessitat.

Certificats

Pot veure els nostres certificats de qualitat fent clic aquí