Finestra Fusta-Alumini

Secció de fulla finestra 81/94/106*57mm. Fabricada en fusta de Pi, Iroko, Niango. amb perfils de fusta física o fusta laminada i recobriment exterior d'alumini de la firma italiana Uniform amb diferents tipus de perfils rectes i arrodonits permeten adaptar qualsevol tipus d'obertura, practicables, abatibles, oscil·lobatents, oscil·lo paral·lela, correderas plegables, correderas elevadoras. Amb una junta de goma termoacustica i ferramenta de la marca G*U aire 12 que garanteixen un tancament hermètic. Sobre aquesta finestra s'ha de muntar un vidre de 23mm. gruix mínim. l'acabat que s'instal·la és Soft-line

Finestra Fusta-Alumini. Marc persiana

Finestra mixta. Marc persiana

Finestra Fusta-Alumini. Marc duella

Finestra mixta. Marc duella

Ampits apilables

Aquests ampits es fabriquen amb perfils apilats des de 2 fins a 10,12,14... Sumant cada perfil 63mm. La fabricació estàndard són 4 apilables i una alçada sobre el full de 270mm.

Ampits apilables

Ampits plafó

L'ampit amb plafó es fabrica amb un perfil inferior únic o apilable amb un travesser de 85mm. col·locant 2 plafons (1 per cada cara) exterior plafó d'alumini i interior plafó de fusta o tauler fenòlic rebaixats entre el apilable i el travesser.

Ampits plafó

Solera estàndard

El perfil inferior estàndard sense rematada té un ample total inclòs el marc de fusta de 75mm.

Solera estàndard

Solera rematada

El perfil inferior rematat té un ample total inclòs el marc de fusta de 116mm.

Solera rematada

 

Solera rebaixada

Solera rebaixada

El perfil rebaixat va col·locat directament sobre l'obra, sense perfil de fusta. Té una amplada de 57mm. i una alçada de 26mm. per a la supressió de barreres arquitectòniques i ens garanteix un tancament hermètic a la porta balcó.

Acabats vernís

Acabats vernís

Es realitzen amb vernissos en tons tenyits i colors ral segons la carta personalitzada de la marca Sikkens. L'aplicació es realitza amb capes de pigmentació i fons en procés de flow coating i última capa d'acabat de forma manual amb lasurs ecològics de base aigua a porus obert. Aquests acabats requereixen un manteniment simple sense necessitat de polir i tampoc decapar en no formar pel·lícules sobre l'fusta i impedir la transpiració d'aquesta.
En aquest enllaç podeu veure els colors per l'alumini.

Guía colors RAE

Guía colors RAL

Els colors estan basats en la gamma de colors RAE i pot ser que els colors representats en pantalla siguin una mica diferents als reals.

Acabats ferratges

Acabats ferratges

Els colors del ferramenta poden ésser, plata, or, negre i bronze, i limita la elecció per les obertures especials als colors plata i negre. Les ferramentes de tancament són de la marca G*U i les manilles de la marca Hoppe.

ventana madera aluminio perfil

Certificats

Pot veure els nostres certificats de qualitat fent clic aquí