Finestra Secció 68

Secció de fulla finestra 82/91/106*68mm. Fabricada en fusta de pi, Iroko, Niangon... amb perfils de fusta física o fusta laminada permeten adaptar qualsevol tipus d'obertura, practicables, abatibles, oscil·lobatents, oscil·lo paral·lela, correderas plegables, correderas elevadoras, pivotantes, guillotinas. Amb una junta de goma tèrmica i una altra acústica, la ferramenta de la marca G*U aire 4 amb tots els tancadors fresats sobre el marc garanteixen un tancament hermètic. Sobre aquesta finestra es pot muntar un vidre fins 34mm. de gruix.

Finestra Gilven 68

Fabricada amb perfils de 82mm. Tancament central amb junta simètrica montantino central per la cara exterior i interior.

Finestra secció 68 gilven

Ampits apilables

Aquests ampits es fabriquen amb perfils apilats des de 2 fins 10,12,14... Sumant cada perfil 62mm. La fabricació estàndard són 4 apilables i una alçada sobre el full de 270mm.

Ampits apilables. Exemple amb 4 Ampits apilables. Exemple amb 4 Ampits apilables. Exemple amb 8

Ampits plafó

El ampit amb plafó es fabrica amb un apilable de 2 per altures de 400/450mm. I apilable de 3 per altures de 500/550/600... amb un travesser de 85mm. Col·locant 2 plafons (1 per cada cara) de fusta o tauler fenòlic rebaixats entre el apilable i el travesser.

Ampits plafó a 40 Ampits plafó a 60

Solera estàndard

Amb aquest tipus de solera la finestra tanca sobre un perfil Standard de marc de fusta amb els forats de desguàs corresponents a cada ample.

Marc escopidor estàndard

Solera Sirio

El perfil Sirio és un perfil d'alumini que va col·locat sobre la solera de marc de fusta i permet una major càmera de descàrrega d'aigua.

Marc escopidor alumini Sirio

 

Marc escopidor alumini Altana

Solera Altana

El perfil Altana és un perfil d'alumini que va col·locat directament sobre l'obra, sense solera de fusta. Té una amplada de 68mm. i una alçada de 26mm. per a la supressió de barreres arquitectòniques i ens garanteix un tancament hermètic a la porta balcó.

Acabats vernís

Acabats vernís

Es realitzen amb vernissos en tons tenyits i colors ral segons la carta personalitzada de la marca Sikkens. L'aplicació es realitza amb capes de pigmentació i fons en procés de flow coating i última capa d'acabat de forma manual amb lasurs ecològics de base aigua a porus obert. Aquests acabats requereixen un manteniment simple sense necessitat de polir i tampoc decapar en no formar pel·lícules sobre l'fusta i impedir la transpiració d'aquesta.

Guía colors RAE

Guía colors RAL

Els colors estan basats en la gamma de colors RAE i pot ser que els colors representats en pantalla siguin una mica diferents als reals.

Acabats ferratges

Acabats ferratges

Els colors del ferramenta poden ésser, plata, or, negre i bronze, i limita la elecció per les obertures especials als colors plata i negre. Les ferramentes de tancament són de la marca G*U i les manilles de la marca Hoppe.

Certificats

Pot veure els nostres certificats de qualitat fent clic aquí